hey<3 <3

19-03-2021

Når man møder modgang så kan det være let eller hård måde.

Jeg sidder og tænker tit på hvordan skal man komme igennem det fordi, nogle gange er det bare svært så er risko at man lukker sig ind i sig selv og det kan være godt eller dårligt hvem ved, så er det vigtigt at man får snakkket om det selv det er svært for at kunne se lyset.

 

her kan jeg fortælle at jeg går tit med modgang selv om jeg gør det og det kan være svært med de udforberding jeg har med. men jeg ved at jeg gør hvad jeg kan for står på benene fordi det er noget som er vigtigt for at kunne står på benene og holde hovedet højt på måde kan jeg komme igennem dage med modgang :)

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

21-02-2021

Hej

hej 

jeg ved at det er længe siden jeg har skrevet noget herinde,

men de tider vi har lige pt håber jeg på at der er snart lys for det tror jeg personligt på at man har brug for det håb...

igen det bedste vi kan gører er holde humør oppe og pas på hinanden.

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET❤

19-12-2020

hej til jer alle derude 

jeg vil ønsker jer en glædelig jul selv om det er  meget sværer tider at vi lever i men det kan gøre er prøve af holde humør oppe. fordi jeg gør hvad jeg kan for holde mit humør oppe da det kan gøre meget for en selv som vilje til hverdagge er lidt nemmmer. 

pas på hinanden derude 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

29-11-2020

Hej

At følge sit hjertet kan fører mange veje hen, men spørgsmål er bare hvorhen? da det kan være de gode eller dårlige beslutning  på grund af. hvis man går med øv eller rare føleslser kan det påvirke hjertet som man følge eller beslutning.så derfor ville være en idé mærke efter før det ville ikke være nogen idé at forhaste sig ud i det. 

personligt vil jeg mærke efter inden  så har jeg hjertet med i beslutning fordi får jeg detajle med og ikke forhaste mig ud i det da der kan være risko for at det går galt derfor er god idé at ha hjertet med og undgår forhastning. hjertet er på mange måde r til at være tro på egen personlighed og den rette sti og ikke udgiver sig en anden person da der ikke komme noget godt ud af det......

 

LYD TIL HJERTET OG NYD LIVET 

03-11-2020

Hej

jeg håber at har det godt derude som om at live kan gå lidt og op..

 jeg ved ikke at om man kan til at nogle gange at man har for meget i hovedet så jeg har det til tider ig tiden flyver så hurtigt man ikke følge med.

 

udover så kan jeg sige at det er så vigtigt at man passer på hinanden 

 

LYT TIL HJERET OG NYD LIVET