hey<3 <3

26-04-2020

Hej 

opplevelser 

ja så tænker man på hvad kan det være. Som i mange nok har læst på denne her blog så ved man at jeg kan ha mange op og nedture, her på sidste er der sket meget omkinring mit liv  at jeg ved ikke hvor jeg skal starter henne🙂 

jeg har haft gode oplevelse og jeg har prøvet at være en del af noget som hedder Radio rollo.

For mig at være en del af noget kan gør meget og selv for andre mennsker derude er det vigtigt at man har noget at holde fast i som kan gør en glad 🙂

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

31-03-2020

Jeg sidder og tænker selvom det er meget hårde tider så tror jeg jeg vil prøve noget nyt. jeg er bare ikke sikker på hvad det skal være endnu, men jeg er stadigvæk overbevist på at det er vigtigt at holde humør højt da det kan være en rigtigt egenskab at ha med.

en anden vigtigt ting at vi passer på dem vi har kær og på hinanden:)

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

18-03-2020

Jeg ved godt at det er meget hårde tider vi alle er i, men derfor er alverdens vigigt at vi passer på hindanden i denne tid mere end nogensinde før. 

Og vi giver plads til alle og star sammen i denne tid så det er sagt, kan jeg sige at jeg vil gøre hvad jeg kan for at holde humør oppe fordi så kan være man holde sig stærkt i sinden :) 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

 

01-03-2020

Jeg sidder her og tænker på hvordan ens livet kan kører op og ned. Men man kan håndtere det på mange måder og jeg vælger kun altid at prøve se lyst på hvad der kan ske i ens liv, fordi vil nok være nemme 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

16-01-2020

Livet har mange måde at vise sig på, men det kommer an på hvordan man ser det.

 

'jeg personlighedligt har mine kømpe som er angst og adhd selvom jeg ved at de er der, så er livet stadig en gave da man ikke ved hvad dagen bringer til en på den godee måde og den dårligt måde hvem ved.

derfor mener jeg at det er vigtigt hvis man har hjertet med og lytte med hjertet, da mankan ha mange menginger om en hver oplevelse som kan ha. nogen gange siger jeg til mig selv at livet er ikke kun sort men også lyst.

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET