hey<3 <3

16-06-2022

Hej

jkeg ved ikke om jeg er den eneste som tænker at ensomhed kan være meget tomt til tiden ig aelv om man vil gøre noget ved virker svært. det kan gøre ved at ved det at ringe til eller skrive til person fordi det kan hjælpe nogen gange.

jeg gør det nogen at når jeg får den føleslser af ensomhed så kan jeg en af de spil med en form af social ved spiller sammen med en og hvor kan man snakker sammen mens jeg spiller 

jeg kan lide at spiller world of warcraft eller diablo 3 og nogen gange ps4 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

20-03-2022

Hej

Hej 

nogen gange kan jeg ikke forstå hvor er det postivt henne efterhånden?

udover at jeg prøver at finde det postivt tingene som kan gøre det at det er lidt nemme at komme igennem dagen 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

17-01-2022

At lever med angst er ikke nemt fordi det kan give rigtigt mange problemer nogen gange.

Nu er jeg også selv en af dem som lever med angst og de sidste 2år her har gjort at en i mellem synes jeg at det er svært fordi man tænkker på så mange ting på en gange, men en eller anden måde kommer jeg igennem fordi jeg prøver at holde hovedet oppe

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

28-12-2021

hej 

jeg synes godt nok at det har været et hård år denne gang forri der sker så meget omkring en hele tiden at det kan være rigtigt svært at følge med. men kan vel ikke gøre andet end at holde hoveet højt og bevare overblikket på en eller anden måden og det store spørgsmål er bare hvordan. 

jeg vil ønsker jer et godt nytår 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

24-09-2021

her kan man undrer sig hvorfor blandet ?

jo når der sker rigtigt meget omkring en så kan det blive meget blandet på mange måder, Hvis jeg har meget som sker omkring mig selv så kan det velmuligt være svært at finde rundt i mit eget hovedet og det kan skyldes ADHD som noget andet da kan gøre det :) 

 

hvis man finder nogen at snakke med om det fordi det vil være en god ide 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET