31-03-2017

Goddag

Emme: tanker med ord.

tit handler det ikke om hvordan man gør det da tanke bag ved kærlig og glæden som man viser siger mere end ord, så det med et smil på vejen og glade tanker kan gøre det lidt bedre at står imod modstad, som man kan møde på livets vejen. en tanke fører til anden tanke, Men det vil være en ide at gøre sine forbredelse før tager handlning inden besluting, derfor er det godt overvejer en hver mulighed man har.

kærlighed er på mange måde hvordan man viser som føleser for en person eller den kærlighed man har til sin famile, familen ved enhver at de er der for en uanst hvad.

der kan jeg sige at når jeg sidder om aften så tænker jeg, hvor heldig jeg er at jeg har min familie og selvfølgeligt mine børn. Og alle de dejlige mennesker som der er omring mig og holder af.

Emme: Ønsker.

man kan ønsker sig mange ting i livet at nogen glemmer hvad man har i livet, da der er masser rigdomme og visdom i et hver liv, men der skal sige at det er ikke penge som der bliver snakket om, nogen gange ønsker sig mere end godt er fordi man glemmer at nyde nutiden hvis man ser hvad der omring en, så kan man ikke ønsker sig mere end det man har.

 

lyt til hjertet og nyd livet. <3<3<3