25-06-2019

minder med mere

Mange minder flyder igennem hovedet, når især ved de steder man mindes om. Nogen gange kan det være svært at finde rundt i derfor er det god ide at skriver dem ned hvis man kan det, Fordi  så er deren mulighed for dem ud fra hovedet.

jeg som er ADHD kan det være svært at sætte ord på mange tinge og minder så kan jeg finde ro i naturen hvis vi åbener vores sind og lytter.

derefter kan jeg sige i det at mulighed for dele med jer derud er helt fantastiskt fordi det giver så meget at man ikke kan sætte ord på, grund til er for mig  at det er mange følelser da går igennem kroppen. jeg kan se meget som blive  give videre som  måske kan gøre en forskel for jer derud  og jeg er evig taknemlig for den mulighed.

igen det giver en fantastiskt følelse for mig, plus modet til at forsætte med det her  og meget mere end jeg kan sætte ord på.

samtid jeg håber at det kan  bruges på den gode måde, da jeg vil mene at det er vigigt at vi passer på hinanden og dem man har kært uden andst hvad  man går med  minder i hovedet..

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET