heeyy

10-05-2019

det er mange måde at se tingene på hvis man prøver at se lyset på det så vil jeg mene der er muligheder for at klarer de udforberdning som kan være der. eller dele dem med en7flere på den måde kan man se det fra en anden side,

hvis jeg har en udforberdning som jeg kan kører flad i og dele jeg den udforberdnig kan være for kunne se det fra en anden side 

 

så husk nyd livet og lyd til hjertet 

19-02-2019

Når man tænker over tingene kan der fnde mange glæder.

For mig var her at jeg fik en glædelig overraske som var at jeg har gået i  over 10 år troede at den del fra min afdøde far's familie ikke ville kende til mig så få jeg egenligt tage mig sammen til at besøge hans gravsted. der kom forhindning på vejen jeg kunne ikke huske hvor, idet tager vi kontakt til hans søster og jeg får afvide hvor der er han ligger henne, men jeg fik sagt at jeg har gået denne føleslse at de ønsker ikkke lære mig at kende derefter lægger vi på.

 

her kommer den glædelig overraske:

jeg blev ringet op igen og hun sprugte  mig om jeg ville mødes på gravsted så skal det sige at jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv udover sige ja.

Fra vi mødes og snakket om tingene  derefter fik jeg min faster tilbage i livet og hun er det eneste jeg har tilbage fra min afdøde far og jeg værdsætte virkeligt meget . Alt det sket lørdags den 16/2-19.

så pås på familien og værdsætte den❤

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET  

28-11-2018

Jeg ved godt at det er tidligt skriver  om julen, men jeg synes at det er et godt tidspunkt fordi når julestressen rammer os på den ene eller den anden måde.

Isted for  stresse rundt så prøv at stop og se glæden i julen som vi giver hinanden ved at sige glædelig jul med et smil på munden, jeg personligt nyder at dele min egen juleglæde med andre fordi så ved jeg bare mulighed for juleånd går videre. et smil som kan give en gkæde hos andre.

en måde jeg kan give en glæde i julen er ved at gør en forskel

så nyd livet og lyt til hjertet 

26-11-2018

Hej 

Vi alle søger  noget helt bestemt da det  kan være mange mulighed vi søger, men når det er  sagt ligger svar tit i os selv eller lige foran. 

jeg har gået igennem meget på godt og ondt så er spørgsmål bare hvordan håndter vi hver for sig da jeg vælger at håndter det på den måde ved vise at jeg står stadigvæk op uandst med et smil på læber :). fordi jeg ved at jeg står ikke aldrig alene derefter det samme alle en hver derude, fordi dem der står en nær og kær så husk at vise dem man holder af eller elsker at de ved.

pas på jer selv derude derefter LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

10-09-2018

hej jer derud.

jeg vil bare gerne sige at det er dejligt at høre om andre som er med til gøre en forskel her i verden fordi det er med at gøre verden bedre sted bor.