heeyy

16-08-2019

Hej 

 

Det siden 3 år i mit liv har der været mange op og ned ture men når jeg kigger tilbage nogen gange kan jeg ser hvor der er sket, jeg har tabt mig i vægten som overrasker mig meget til tider og jeg har lært nye mennesker at kende som giver plads ha til de udfordringer der gør værdifuld forr en.

tilmed kan jeg sige at det giver en mange muligjed for de kæmpe som kommer bliver lidt nemme fordi man ved at er ikke alene om det, er en fantaiskt følesle i kroppen.

igen tak til jer derud som giver sig tid at læse min blog 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET🙂❤

24-07-2019

Hej

jeg må sige at jeg bliver overraskt hvergang at jeeg kan se hvordan besøge antal vokser,

det varmer meget i hjeret fordi jeg kan se hvor meget dt gøre for jer derud som læser min blog. samtid giver det også bare lysten til at forsætte med skriver herinde og jeg er evig taknemligt fordi man vil bruge tiden så igen mange tak...

 

lyt til hjeret og nyd livet

 

 

25-06-2019

Mange minder flyder igennem hovedet, når især ved de steder man mindes om. Nogen gange kan det være svært at finde rundt i derfor er det god ide at skriver dem ned hvis man kan det, Fordi  så er deren mulighed for dem ud fra hovedet.

jeg som er ADHD kan det være svært at sætte ord på mange tinge og minder så kan jeg finde ro i naturen hvis vi åbener vores sind og lytter.

derefter kan jeg sige i det at mulighed for dele med jer derud er helt fantastiskt fordi det giver så meget at man ikke kan sætte ord på, grund til er for mig  at det er mange følelser da går igennem kroppen. jeg kan se meget som blive  give videre som  måske kan gøre en forskel for jer derud  og jeg er evig taknemlig for den mulighed.

igen det giver en fantastiskt følelse for mig, plus modet til at forsætte med det her  og meget mere end jeg kan sætte ord på.

samtid jeg håber at det kan  bruges på den gode måde, da jeg vil mene at det er vigigt at vi passer på hinanden og dem man har kært uden andst hvad  man går med  minder i hovedet..

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

10-05-2019

det er mange måde at se tingene på hvis man prøver at se lyset på det så vil jeg mene der er muligheder for at klarer de udforberdning som kan være der. eller dele dem med en7flere på den måde kan man se det fra en anden side,

hvis jeg har en udforberdning som jeg kan kører flad i og dele jeg den udforberdnig kan være for kunne se det fra en anden side 

 

så husk nyd livet og lyd til hjertet 

19-02-2019

Når man tænker over tingene kan der fnde mange glæder.

For mig var her at jeg fik en glædelig overraske som var at jeg har gået i  over 10 år troede at den del fra min afdøde far's familie ikke ville kende til mig så få jeg egenligt tage mig sammen til at besøge hans gravsted. der kom forhindning på vejen jeg kunne ikke huske hvor, idet tager vi kontakt til hans søster og jeg får afvide hvor der er han ligger henne, men jeg fik sagt at jeg har gået denne føleslse at de ønsker ikkke lære mig at kende derefter lægger vi på.

 

her kommer den glædelig overraske:

jeg blev ringet op igen og hun sprugte  mig om jeg ville mødes på gravsted så skal det sige at jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv udover sige ja.

Fra vi mødes og snakket om tingene  derefter fik jeg min faster tilbage i livet og hun er det eneste jeg har tilbage fra min afdøde far og jeg værdsætte virkeligt meget . Alt det sket lørdags den 16/2-19.

så pås på familien og værdsætte den❤

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET