hey<3 <3

25-10-2019

Nogen gange når man tænker på ordsporget panden imod en mur kan ha mange hentydning, ja så er det op til hver hvordan man siger det eller modtaget.

Når jeg får for mange dårlige nydheder så kan jeg godt finder på at sige jeg bliver ved med at løbe panden imod en mur fordi det kan være svært at finde ord for det derfor kan jeg sige nogen gange at jeg bliver ved med løbe panden imod en mur,

så kan jeg fortælle at for mig er det en god måde at kommer af med det dårlige derefter er der mere plads til de gode tinge som kan ske,,,,

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET 

08-10-2019

jeg sidder og tænker på hvordan ser mange tingene og hvordan kan forstå udfaldet, 

der er så mange måde så jeg tror på at det er den måde som man kender bedst og holder sin til det. jeg gør det også selv fordi det er jeg finder tryghed men så nogen vil jeg finde andre vej som er ukendt for mig.

Det skal sige at jeg lever med social/prank angst så det kan være en kæmp til tider, 

men hvis jeg ikke prøver at undsøger det ukendt så hvordan kan jeg vide at det er det rigtigt. jeg tror på der er mange muligheder derude hvis sindet er åben også for det ukendte,

dengang jeg starter denne her blog var det ukendt da jeg ikke havde prøvet der før, derfor bliver jeg så glad  fordi jeg kan se hvordan antal  vokser  så det takker jeg jer for derud og den er en måde som kan måske hjælpe..

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET

16-08-2019

Hej 

 

Det siden 3 år i mit liv har der været mange op og ned ture men når jeg kigger tilbage nogen gange kan jeg ser hvor der er sket, jeg har tabt mig i vægten som overrasker mig meget til tider og jeg har lært nye mennesker at kende som giver plads ha til de udfordringer der gør værdifuld forr en.

tilmed kan jeg sige at det giver en mange muligjed for de kæmpe som kommer bliver lidt nemme fordi man ved at er ikke alene om det, er en fantaiskt følesle i kroppen.

igen tak til jer derud som giver sig tid at læse min blog 

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET🙂❤

24-07-2019

Hej

jeg må sige at jeg bliver overraskt hvergang at jeeg kan se hvordan besøge antal vokser,

det varmer meget i hjeret fordi jeg kan se hvor meget dt gøre for jer derud som læser min blog. samtid giver det også bare lysten til at forsætte med skriver herinde og jeg er evig taknemligt fordi man vil bruge tiden så igen mange tak...

 

lyt til hjeret og nyd livet

 

 

25-06-2019

Mange minder flyder igennem hovedet, når især ved de steder man mindes om. Nogen gange kan det være svært at finde rundt i derfor er det god ide at skriver dem ned hvis man kan det, Fordi  så er deren mulighed for dem ud fra hovedet.

jeg som er ADHD kan det være svært at sætte ord på mange tinge og minder så kan jeg finde ro i naturen hvis vi åbener vores sind og lytter.

derefter kan jeg sige i det at mulighed for dele med jer derud er helt fantastiskt fordi det giver så meget at man ikke kan sætte ord på, grund til er for mig  at det er mange følelser da går igennem kroppen. jeg kan se meget som blive  give videre som  måske kan gøre en forskel for jer derud  og jeg er evig taknemlig for den mulighed.

igen det giver en fantastiskt følelse for mig, plus modet til at forsætte med det her  og meget mere end jeg kan sætte ord på.

samtid jeg håber at det kan  bruges på den gode måde, da jeg vil mene at det er vigigt at vi passer på hinanden og dem man har kært uden andst hvad  man går med  minder i hovedet..

 

LYT TIL HJERTET OG NYD LIVET